Hulp nodig? Bel ons direct! 013-4600614
Wilt u langskomen en kennismaken? Hier vindt u ons:

J. Asselbergsweg 7, 5026 RP Tilburg

ma t/m vr: 08.00-17:30 uur / za: gesloten

Onderhoud

Met correct en regelmatig onderhoud kunnen onaangename en kostbare verrassingen worden voorkomen. Het is daarom van groot belang dat u uw auto goed en regelmatig laat onderhouden.
De kleine en grote beurt dient u tijdig aan uw auto te laten uitvoeren. De frequentie en het type onderhoud is afhankelijk van de staat, kilometerstand en leeftijd van uw auto. We kunnen u hierin adviseren.

Doordat we allround zijn wat betreft automerken en over goed opgeleide vakmensen beschikken, zijn wij in staat voor elk type en merk onderhoud uit te voeren. We informeren u dan ook alvorens we starten met de werkzaamheden. Ook als we tijdens de uitvoer iets tegenkomen informeren we u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren wij de vitale functies, zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook verversen wij de olie en vervangen wij indien nodig de oliefilter. Daarnaast vullen wij de benodigde vloeistoffen bij en wordt de verlichting gecontroleerd.

Grote beurt

Bij een grote beurt onderzoeken wij grondig diverse onderdelen in, onder en om de auto. Deze worden indien nodig en na overleg vervangen. Denkt u bijvoorbeeld aan filters vervangen, remmen controleren / reinigen en diverse afstellingen controleren.